top of page
25 (1)_edited.jpg

OM EMERITA GUBBÄNGEN

HUNDDAGIS

Vi är ett litet hemtrevligt, modernt hunddagis som ligger på Kryddgränd 6, Farsta nära tunnelbana Hökarengen , skog och hundrastgård. Vi har även egen liten gård där vi kan mysa med hundar under soliga dagarna. Hos oss tillbringar hundarna dagarna i stora mysigt inredda rum tillsammans med andra hundar.Här finns gott om möjligheter till behaglig vila oavsett om din hund trivs med att ligga nära sina kompisar eller mer privat.

Lokalen är specialbyggd efter hundens bästa och renoveras i 2023. Lokalen har ett ventilationssystem speciellt anpassad för hundarna samt godkänd av Länsstyrelsen.Vi är ett dagis för främst små hundar med ett fåtal platser för mellanstora raser. Det är främst REKO-metoder som används hos oss. Dagiset tar emot löptikar samt okastrerade hanar. Ingen extra avgift tas ut för löpperioder.

Utöver promenader och samvaro med andra hundar får pälsklingar mysa med dagispersonalen och sysselsätta sig med något utav våra aktivitetsspel då och då. Här finns det gott om kärlek så att det blir över! Hos oss har vi krav att hanhundar ska vara kastrerade (kemisk ok)​. Klorna klipps en gång i månaden om man önskar detta. Vill ni och hunden göra ett besök hos oss och kolla hur vi har det? Varmt välkommen att kontakta oss!

DSC_2242.jpg
AKTIVERING
SOCIAL STIMULANS
AKTIVITETSSPEL
DSC_2571.jpg

MINST 2 LÅNGPROMENADER PER DAG

DSC_2543.jpg

KLOKLIPP 1 GÅNG I MÅNADEN

Группа 13.png

VÅRA PRISER

Välj det bästa alternativet för dig och ditt husdjur

TA HAND OM DIN VÄN

Vi erbjuder hunddagis på abonnemang. Välkommen att göra en ansökan

HELTID
4-5
4-5
DAGAR
 
+ INGÅR KLOKLIPPNING

 

4000 kr/månad

STRÖDAG

400 kr/dag

INSKOLNING
tidsram 8.00-12.00 eller 13.00-18.00

360 kr/halvdag

HUNDVÅRD

KLOKLIPP:

FÖR ALLA SOM VISTAS PÅ DAGIS

100 kr/gång

ICKE DAGISHUNDAR

200 kr/gång

ÖRONRENGÖRING:

FÖR ALLA SOM VISTAS PÅ DAGIS

100 kr/gång

ICKE DAGISHUNDAR

200 kr/gång

TANDBORSTNING:

FÖR ALLA SOM VISTAS PÅ DAGIS

100 kr/gång

ICKE DAGISHUNDAR

200 kr/gång

ENKEL TANDSTENBORTTAGNING (SKRAPNING):

LÄTT

300 kr

MÅTTLIGT

500 kr

BORSTNING:

BEROR PÅ TIDEN OCH PÄLSKVALITE HOS HUND

fra 100 kr

EN DAG HOS OSS

Magazine1.png
TID
Månday - Freday
6:30
9:00
9:00
12:00
13:30
14:00
15:30
15:30
18:00

Inlämning 

Börjar vi gå ut på förmiddagenspromenader, och hundarna går tillsammans med sin grupp. Längd och tid på promenaderna varierar beroende på väder och säsong men i regel är vi ute i ca 60 min/grupp

Undantag gäller för valpar, äldre hundar och hundar med särskilda behov som går en kortare promenad. Eftersom det kan dröja innan din hund går ut på första promenaden är det viktigt att den är ordentligt rastad när den kommer på morgonen

Vilpaus

Hundarna ut på en eftermiddagspromenad som är ca 30 min lång

Har vi utlämning av hundarna samt städning av lokalen

* För hundarnas skull önskar vi att ni respekterar våra in- och utlämningstider men vill ni hämta eller lämna annan tid går detta givetvis bra efter överenskommelse med personalen

KANSKE NU TAR VI HAND OM DIN HUND
БАНЕР.png

LÅT OSS TA HAND OM DIN HUND

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en intresseanmälan till er hund på Emerita hunddagis

arrow&v
Välj tjänst

Tack. Vi återkommer inom kort

VAD INNEBÄR INSKOLNING

Inskolning innebär att man vänjer hunden vid den nya miljön. Dagis miljön är för många hundar helt ny och på Emerita Hunddagis är hundarna i grupper med andra hundar och det händer mycket på en dag.

För att hunden ska komma in i gruppen och trivas på dagis så börjar vi inskolningen med två-tre korta dagar.  Om dom 2 första dagarna har gått bra ökar vi upp antalet timmar.

 

Se till att planera för en inskolning på två veckor, speciellt för hundar som aldrig varit på dagis förut eller är mer av den ängsliga typen. En del hundar finner sig direkt i den nya miljön medans vissa behöver längre tid på sig. Vi har en öppen dialog med er hussar/mattar och berättar hur det går och ifall vi behöver ändra tidern succesivt.

 

På Emerita hunddagis ser vi varje individ och vikten av att hunden ska må bra och trivas. Om allt går bra på inskolning är hunden välkommen att börja på hunddagiset. Den första månaden  är sedan en prövotid där både hundägare och hunddagis har rätt att säga upp avtalet med omedelbar verkan. ​ ​

37853.png

Observera att alla inskolningar är individuella. Endel hundar behöver längre och endel kortare

37853.png

Om din hund börjar med inskolning det betyder inte att platsen på Hunddagiset är garanterat! 

20.jpg

FRÅGOR OCH SVAR

БАНЕР4.png

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Du kan alltid ringa oss!

icon-2446689.png
EMERITA HUNDDAGIS
 
Mån - Fre:  06:30 – 18:00
Lör - Sön :  Stängd
bottom of page